Handboek voeding

Niet op voorraad
ISBN
9789463797115
49,95
Productinformatie
In het 'Handboek voeding' krijg je een uitgebreid overzicht van de basisconcepten en principes van humane voedingsleer. In elk deel van het boek komt telkens een andere nutriënt van voeding aan bod. Het eerste deel van het boek start met de algemene aspecten van de voedingsleer. Daarna wordt er dieper ingegaan op de verschillende macronutriënten, zoals lipiden en proteïnen en de verschillende micronutriënten, zoals vitaminen en mineralen. Bioactieve stoffen - stoffen in onze voeding waarvan de functie vaak nog niet of niet helemaal gekend is - komen ook aan bod. Net zoals de rol van de microbiota in relatie tot het menselijke voedingspatroon. Elk hoofdstuk in het boek wordt gecombineerd met een digitale component. Die is terug te vinden op het online leerplatform Sofia. Hier krijg je praktische toepassingen en recente wetenschappelijke bevindingen. Bovendien blijf je via het digitale luik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het domein van de voedingsleer. Het Handboek Voeding is een unieke samenwerking tussen docenten van verschillende Belgische universitaire instellingen en hogescholen.
ISBN:
9789463797115
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurAnn Meulemans, Christophe Matthys, Erika Vanhauwaert, Marleen Van Loo, Stefaan De Henauw, Vicky De Preter
PublisherAcco uitgeverij
TaalNederlands
Soort boekPaperback
Publicatiejaar2019
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHandboek voeding
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen