Ham

Op voorraad
ISBN
9789020988048
29,99
Productinformatie

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.

Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke

In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.

Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifeke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak.
Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.

ISBN:
9789020988048
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurStefaan Daeninck
PublisherLannoo
TaalNederlands
Soort boekHardcover
Publicatiejaar2018
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHam
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen