Groot handboek vegetarisch koken

Op voorraad
ISBN
9789044749397
24,95
Productinformatie

Samenvatting


Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap. Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!

ISBN:
9789044749397
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurClaudia Bruchmann
PublisherDeltas Centrale uitgeverij
TaalNederlands
Soort boekHardback
Publicatiejaar2017
Aantal bladzijdes288
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenGroot handboek vegetarisch koken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen