Glutenvrij koken en bakken

Op voorraad
ISBN
9789022333440
19,99
Productinformatie
Wie kampt met een glutenallergie of -intolerantie moet zijn voedingspatroon vaak volledig omgooien. En dat is moeilijk, omdat het niet voor even maar voor je hele leven is. Maar één ding staat vast: ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten.
En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker.

Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, bananencake, muffins met peer en amandel, madeleines of brownies mee. Serveer als voorgerecht Gemarineerde zalm met quinoa, Lenterolletjes of Quiche met gerookte eendeborst en gekaramelliseerde prei. Ga als hoofdgerecht voor Kalfsragout met zwarte rijst, Californische pizza, Gnocchi met salie of Gebakken kabeljauw met citroenrijst. Is er nog plaats voor een dessert? Een stukje cheesecake, een punt polenta-sinaasappeltaart of de ananas-mangocrumble zijn aanraders.
ISBN:
9789022333440
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurFrédérique Jules, Jennifer Lepoutre, Mitsuru Yanase
PublisherManteau
TaalNederlands
Soort boekHardcover
Publicatiejaar2017
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenGlutenvrij koken en bakken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen