Eten koken (ge)zonder

Bekijk alles van
ISBN
9789076277912
17,95
Op voorraad

Eten koken (ge)zonder, M. den Hartog-de Weijer - Paperback - 9789076277912

Bekijk alles van
ISBN
9789076277912
Productinformatie

Samenvatting


Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lezer om ook zelf op ontdekking te gaan en te gaan experimenteren.Geen nood dus als je iets niet meer mag eten! Dit boek wijst de weg hoe je ook zónder bepaalde ingrediënten nog verrukkelijke gezonde maaltijden kunt bereiden!Eet smakelijk!Meg den Hartog-de Weijer is gediplomeerd klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeute, en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van gezondheid en voeding. Daarnaast bekwaamde ze zich in de Levend Bloed Analyse en behaalde ook het diploma Psycho-Neuro-Immunologie. Omdat gezondheid, ziekte en voeding ook samenhangen met de psyche, volgde ze de opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.G. Jung.

ISBN:
9789076277912
Lees minder Lees meer
Meer informatie
AuteurM. den Hartog-de Weijer
PublisherSymbolon
TaalNederlands
Product FormPaperback / Softback
Publicatiejaar2007
Aantal bladzijdes160
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenEten koken (ge)zonder
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen