Een kleine geschiedenis van pasta

Bekijk alles van
ISBN
9789026356469
Productinformatie
Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine geschiedenis van pasta belicht culinair historicus Luca Cesari op verhalende wijze de ontstaansgeschiedenis van de tien favoriete pastagerechten. Niet alleen in Italië, maar wereldwijd. De schat aan prachtige verhalen vult hij aan met verschillende recepten. Zowel de klassieke, de populairste als de innovatiefste varianten van deze bekende gerechten komen voorbij. Een kleine geschiedenis van pasta van Luca Cesari is een verrassende combinatie van levendige culinair-historische verhalen en onverwachte recepten van bekende pastagerechten.

ISBN:
9789026356469
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789026356469
AuteurLuca Cesari
PublisherAmbo|Anthos
TaalNederlands
Publicatiejaar2021
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes304
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenEen kleine geschiedenis van pasta
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen