Economie en handel Plusdeel assistent bediening

Op voorraad
ISBN
9789037242218
19,50
Productinformatie
Met StruX werk je toe naar een zelfstandige plaats in de maatschappij en aan de doorstroom naar arbeid of mbo niveau 2. StruX is een complete methode en is opgebouwd uit kleine leereenheden. Daarmee kan voor iedereen een individueel aanbod samengesteld worden.

Dit plusdeel is een aanvulling op de 4 leer-/werkboeken voor het entreeprofiel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie en richt zich op warenkennis, technieken en bereidingen. Voorbereidende werkzaamheden, tafels opdekken en indekken, materialen en gereedschappen, menu- en drankkaarten, werken met gasten, draagtechnieken en serveermethoden, dranken en kleine etenswaren bereiden en serveren, klachten en huisregels zijn onderwerpen die aan bod komen.
ISBN:
9789037242218
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorWout Verveer
SeriesStruX
PublisherEdu'Actief
LanguageNederlands
Binding MethodPaperback
Year of Publication2017
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenEconomie en handel Plusdeel assistent bediening
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen