Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4

Op voorraad
ISBN
9789037222135
17,25
Productinformatie
StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).
ISBN:
9789037222135
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorHanneke Molenaar
SeriesStruX
PublisherEdu'Actief
LanguageNederlands
Binding MethodHardcover
Year of Publication2018
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenEconomie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen