Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
De bekendste gerechten van Hollandse bodem
- Engelstalig boekje met 50 recepten uit de Hollandse keuken
- Van hot lightning (hete bliksem) tot pancake puffs (poffertjes) en ginger nuts (pepernoten)
- Handzaam naslagwerk voor Nederlanders en niet-Nederlanders
- Leuk als souvenir of om cadeau te doen aan (buitenlandse) familieleden of vrienden
- Heruitgave in groter formaat
Machteld Smid is freelance redacteur en (tekst)schrijver en heeft haar eigen redactie- en tekstbureau, genaamd Spijkerschrift. Eerder verschenen boeken van haar hand zijn onder andere Geboren in 1980 en High Tea. Dutch Cook Book verschijnt nu in de tweede druk in een andere editie.
ISBN:
9789059565234Lees minder Lees meer
ISBN | 9789059565234 |
---|---|
Auteur | Machteld Smid |
Publisher | Fontaine Uitgevers |
Taal | Engels |
Publicatiejaar | 2014 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 80 |
Schrijf uw eigen review