Doof de Geest niet uit;

Bekijk alles van
ISBN
9789082826807
Productinformatie
In Doof de Geest niet uit; gaat Reinier noodgedwongen terug naar de basis van het christelijke geloof. Aan de hand de Tien woorden van God laat hij zien welke prachtige belofte God ons heeft gegeven.

Samenvatting


In Doof de Geest niet uit; gaat Reinier Zijl noodgedwongen terug naar de basis van het christelijke geloof. Aan de hand van de Tien Woorden van God laat Reinier zien welke prachtige belofte God aan ons heeft gegeven. Een belofte die niets met de doodlopende weg van goede werken te maken heeft, maar alles met Zijn Liefde voor jou! Doof de Geest niet uit; is een inspirerend, motiverend en verrassend boek met de prachtige boodschap dat wij in de basis allemaal kinderen van God zijn. Vanuit die basis wil God ons bevrijden van al onze afgoden, maar dan moeten wij wel de Heilige Geest toelaten in ons leven. Een boek dat je aan het denken zet, maar ook steun geeft bij de moeiten en zorgen die wij elke dag weer ervaren.

Inhoudsopgave


Voorwoord De grootste sponsoren De auto en de wolk “Get busy living or get busy dying” In de sporen van Daniël Vaderdag krijgt een nieuwe betekenis Geïnjecteerd door God De postbode en de herdershond Begin bij je vader en je moeder Doof de Heilige Geest niet uit! De gelijkenis van de vissenkom De reine bruid Niet stelen, maar delen Wees eerlijk over jezelf Het gras van de buren is net zo bruin Overige sponsoren

Biografie


Reinier Zijl Azn (1980) is huisgenoot van de Kerk van Christus en lid van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt in Spakenburg. Daarnaast is hij de trotse vader van drie meiden, echtgenoot en creatieveling pur sang.

ISBN:
9789082826807
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789082826807
AuteurReinier Zijl Azn
Publisherdikó diacheírisi
TaalNederlands
Publicatiejaar2018
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes144
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDoof de Geest niet uit;
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen