Dieet basisboek bij sulfietovergevoeligheid

Op voorraad
ISBN
9789492383211
19,50
Productinformatie
Sulfiet wordt al eeuwen toegevoegd aan levensmiddelen zoals wijn, bier, gedroogde vruchten en groenten, jam en stroop, om bederf te voorkomen. Door het lang bewaren van levensmiddelen kan de kwaliteit achteruit gaan. Houdbaarheid, uiterlijk, kleur en geur kunnen veranderen. Sulfieten als additieven (hulpstoffen) worden toegevoegd om de kwalitatieve eigenschappen te bewaren en houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen. Op zichzelf staande sulfietovergevoeligheid komt niet heel vaak voor. Veel astmapatiënten hebben wél last van deze overgevoeligheid. Lekker leven met een sulfietovergevoeligheid kan prima, lees er meer over in dit boek.
ISBN:
9789492383211
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorEleonora Kanizsai-Nagy, Marloes Collins, Natalia Ruiz Oud
PublisherExpertboek
LanguageNederlands
Binding MethodPaperback
Year of Publication2016
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDieet basisboek bij sulfietovergevoeligheid
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen