De zelftemmer

Op voorraad
ISBN
9789077788646
20,95
Productinformatie
Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.
ISBN:
9789077788646
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorWill Jansen
PublisherBouillon Culinaire Journalistiek
LanguageNederlands
Binding MethodHardcover
Year of Publication2018
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDe zelftemmer
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen