de Pastabijbel

Op voorraad
ISBN
9789048317547
15,00
Productinformatie
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla romagnola (kleine pastakussentjes gevuld met varkens- en kalkoengehakt, opgediend met salie-botersaus), en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met meer dan 800 fantastische foto's en vele verleidelijke, duidelijke recepten is dit de complete gids voor het maken, koken en genieten van pasta - onontbeerlijk in elke keuken en voor iedere kok.
ISBN:
9789048317547
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorJeni Wright
PublisherVeltman Uitgevers B.V.
LanguageNederlands
Binding MethodPaperback
Year of Publication2019
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatende Pastabijbel
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen