De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bekijk alles van
ISBN
9789075979930
Productinformatie

Samenvatting


In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen, alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt kan worden. De rest van het jaar wordt hij vaak per vrachtwagen uit verre landen aangevoerd. Het gaat de verkeerde kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt tegenwoordig gedomineerd door de voedselindustrie, die gedicteerd wordt door enkele grote globale spelers. In deze uitgave van De Nieuwe Nederlandse Keuken laat SVH Meesterkok Albert Kooy de waarde zien van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezonde producten. Hoe je dit kan doen? In bijna 40 recepten laat Albert zien hoe je met goede ingrediënten lekker en gezond kan eten:

ISBN:
9789075979930
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789075979930
AuteurAlbert Kooy
PublisherKMuitgevers
TaalNederlands
Publicatiejaar2017
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes96
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDe Nieuwe Nederlandse Keuken
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen