De kunst van simpel koken

Op voorraad
ISBN
9789038805597
41,99
Productinformatie
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert.
In De kunst van simpel koken<\i> neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten. Alles draait om smaak en om het gebruik van goede producten. Kook volgens de volgende simpele maar belangrijke basisrichtlijnen:

Eet lokale en duurzame seizoensproducten
Eet uit eigen tuin
Conserveer, composteer en hergebruik
Kook en eet samen
Eten is bijzonder
ISBN:
9789038805597
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorAlice Waters
PublisherNijgh & Van Ditmar
LanguageNederlands
Binding MethodHardcover
Year of Publication2018
Schrijf je eigen review
Recensie achterlatenDe kunst van simpel koken
Jouw rating
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen