De keuken van A tot Z

Op voorraad
ISBN
9789059568181
37,00
Productinformatie
De keuken van A tot Z brengt je op ontelbare ideeën voor het bereiden van 250 verse ingrediënten, zoals groenten, vlees, vis en fruit. Van aardappel tot zeekraal en van aardbei tot zwarte bes: bij elk ingrediënt dat in dit standaardwerk beschreven wordt, vind je informatie over soorten, oorsprong, smaak en textuur, verkrijgbaarheid en advies over hoe je het ingrediënt het beste kunt bewaren. Daarbij staan talloze praktische tips voor uiteenlopende bereidingen plus uitgebreidere recepten. Zo vind je bij rode biet niet alleen beknopte aanwijzingen voor het maken van een warme of koude soep, maar ook het recept voor een overheerlijke bietencake met oranjebloesem en glazuur. De keuken van A tot Z is een onmisbare kookbijbel in iedere keuken!
ISBN:
9789059568181
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorSabrina Fauda-Rôle
PublisherFontaine Uitgevers B.V.
LanguageNederlands
Binding MethodHardcover
Year of Publication2018
Schrijf je eigen review
Recensie achterlatenDe keuken van A tot Z
Jouw rating
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen