De Europese hygiëneverordeningen 2017

Niet op voorraad
ISBN
9789012400909
85,27
Productinformatie
Deze praktijkgids biedt een handzame, inzichtelijke leidraad bij de Europese regelgeving op het gebied van hygiëne van levensmiddelen die sinds januari 2006 van kracht is. De tekst van Verordeningen (EG) 852/2004 en 853/2004 is door de auteurs, Ron Dwinger en Wim Mariman, omgezet in heldere, duidelijke en overzichtelijke taal. Tevens is uitleg opgenomen over diverse aanverwante verordeningen, richtlijnen, besluiten en richtsnoeren van de Europese Unie.

Daar waar het niet anders kon is de tekst van de regelgeving aangehouden. Editie 2017 geeft de actuele stand van zaken weer en bevat informatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van de hygiëneregelgeving. De Europese hygiëneverordeningen is bijzonder geschikt voor producenten van levensmiddelen, brancheorganisaties en voor docenten en studenten levensmiddelentechnologie. Aangezien de beschreven regelgeving ook van toepassing is op de primaire productie is deze gids tevens geschikt voor producenten ervan, zoals boeren en tuinders.

ISBN:
9789012400909
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorRon Dwinger, Wim Mariman
SeriesPraktijkgidsen waar&wet
PublisherSdu Uitgevers
LanguageNederlands
Binding MethodPaperback
Year of Publication2017
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDe Europese hygiëneverordeningen 2017
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen