Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Samenvatting
De thrillerklassieker De eetclub van Saskia Noort is vijftien jaar in druk, en dat wordt gevierd met deze culinaire jubileumuitgave die je meer biedt dan alleen leesplezier. Tien recepten die passen bij het opwindende leven van de hoofdpersonen geven je een kijkje in de keuken van deze opmerkelijke vriendenclub. Met toegankelijke recepten van vooraanstaand chef-kok Jonathan Zandbergen en wijnsuggesties van Nederlands grootste wijnkenner Harold Hamersma. In De eetclub komt Evert Struyk bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, De eetclub, zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij Everts dood hebben.
Recensies
'Een vaardige, spannende, soms verwarrende en zelfs subtiele thriller.'
Biografie
Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim drie miljoen exemplaren verkocht. Huidpijn werd onlangs bekroond met een Gouden Boek door de CPND. Jonathan Zandbergen is executive chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant Merlet in Schoorl. Harold Hamersma is auteur van de wijngids De Grote Hamersma en vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool.
ISBN:
9789026350122Lees minder Lees meer
ISBN | 9789026350122 |
---|---|
Auteur | Saskia Noort |
Publisher | Ambo|Anthos |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2019 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 272 |
Schrijf uw eigen review