De bijbel van de Nederlandse keuken

Bekijk alles van
ISBN
9789048847341
Productinformatie
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

ISBN:
9789048847341
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789048847341
AuteurJanneke Vreugdenhil
PublisherCarrera
TaalNederlands
Publicatiejaar2020
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes496
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDe bijbel van de Nederlandse keuken
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen