Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
ISBN:
9789048847341Lees minder Lees meer
ISBN | 9789048847341 |
---|---|
Auteur | Janneke Vreugdenhil |
Publisher | Carrera |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2020 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 496 |
Schrijf uw eigen review