De bijbel van de Italiaanse keuken

Niet op voorraad
ISBN
9789048844913
9,99
Dit product is momenteel niet op voorraad
_ View the alternatives below
Productinformatie
<p><i>DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN </i>IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN</p><p>In <i>De bijbel van de Italiaanse keuken </i>laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, of reis af naar het noordwesten van Italië voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, <i>De bijbel van de Italiaanse keuken </i>is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk. </p><p>MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKEN<br>ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR <br>ALLE REGIO'S KOMEN AAN BOD<br>HELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN <br>DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI</p>
ISBN:
9789048844913
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurLeonardo Pacenti, Maud Moody
PublisherCarrera
TaalNederlands
Soort boekEbook
Publicatiejaar2019
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDe bijbel van de Italiaanse keuken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen