De bijbel van de Italiaanse keuken

Bekijk alles van
ISBN
9789048844906
31,99
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNENIn De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse gerechten. Maak een reis door Italië met recepten uit elke regio: serveer bijvoorbeeld de welbekende pasta alla puttanesca uit Campania, bereid de lekkerste saltimbocca alla Romana, proef de cotechino uit Emilia-Romagna, maak Venetiaanse risi e bisi en reis af naar Liguria voor de klassieke torta pasqualina. Kortom, De bijbel van de Italiaanse keuken is voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend en leerzaam naslagwerk. MEER DAN 200 RECEPTEN UIT DE ITALIAANSE KEUKENZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTUUR ALLE REGIO'S KOMEN AAN BODHELDERE HOW-TO'S VAN BASISTECHNIEKEN DUIDELIJKE UITLEG VAN ONMISBAAR KEUKENGEREI

Biografie


Maud Moody (Author) Maud Moody en Leonardo Pacenti zijn de eigenaren van restaurant Toscanini in Amsterdam. Samen met Nina Bogaerts - die daar in de keuken staat - maakten ze De bijbel van de Italiaanse keuken.

ISBN:
9789048844906
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789048844906
AuteurMaud Moody
PublisherOveramstel Uitgevers
TaalNederlands
Product FormHardcover
Publicatiejaar2019
Aantal bladzijdes496
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenDe bijbel van de Italiaanse keuken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen