Belangrijk nieuws voor AKO klanten

Belangrijk nieuws voor AKO klanten

Amsterdam, 18 maart 2020 - Bij AKO willen we met een groot assortiment aan boeken en tijdschriften ontspanning brengen. Dat doen we in onze winkels, en op AKO.nl. Door het coronavirus worden we allemaal gedwongen onze tijd op een andere manier in te vullen. We informeren je graag hoe we je hierbij in onze winkels en op AKO.nl zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

 

AKO winkels blijven zo veel als mogelijk open

Ondanks de beperkende maatregelen doen we er alles aan om zoveel als mogelijk onze winkels open te houden. We doen daar onze uiterste best voor, maar het zal de komende periode mogelijk niet op de manier gaan die je van ons gewend bent. Een aantal winkels zal gedwongen zijn om tijdelijk te sluiten, denk bijvoorbeeld aan een aantal luchthaven- en stations-locaties. In andere winkels zullen we de winkeltijden – tijdelijk – aan moeten passen. De actuele lijst met winkels en openingstijden vind je op www.ako.nl/store.

 

Senioren uurtje

Wij nodigen graag alle senioren uit, om op dinsdag tm vrijdag ‘s ochtends tussen 9.00 en 10.00 uur* hun aankopen te komen doen.

Als tijdens dit uur voornamelijk oudere klanten komen, is er voor hen hopelijk minder kans op besmetting met het coronavirus en kunnen zij met een geruster gevoel naar onze winkels komen. We hopen dat onze andere klanten hier rekening mee willen houden door na 10.00 uur onze winkels te bezoeken. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

 

De gezondheid van onze klant en onze medewerkers is het allerbelangrijkst

Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen t.a.v. hygiëne. Deze gelden nu, net als altijd. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed handen wassen. Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Wij maken het pinapparaat veelvuldig schoon. Indien je niet kunt of wilt pinnen, dan vragen wij je het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken. Wij vragen je om voldoende afstand te houden tot medeklanten.

 

Wij bezorgen ook thuis via AKO.nl

Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? Op AKO.nl plaats je eenvoudig je bestelling voor boeken. Wanneer je voor 21u bestelt heb je je boeken meestal de volgende dag in huis. Meer informatie vind je op www.ako.nl/bestellen-en-bezorging

Wij zijn ontzettend trots op al onze medewerkers die zich elke dag inzetten om onze klanten te kunnen bedienen. En we willen jou als klant bedanken voor je vertrouwen, ook in deze tijd. Wij hopen dat iedereen deze tijd goed doorkomt, wees verstandig en pas goed op jezelf en elkaar.

 

Tot snel!
AKO