Kookbijbels - Broodbijbel

Bekijk alles van
ISBN
9789048834839
29,99
Op voorraad
Productinformatie
Hét naslagwerk voor de broodliefhebber

Samenvatting


Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit.

Biografie


Hiljo Hillebrand, opgegroeid in de bakkerij, realiseerde de hoogst haalbare onderscheiding in het bakkersambacht: hij werd benoemd tot Meester Boulanger. Zijn visie en wereldklasse op het vakgebied maken Hiljo tot een expert. Hij kent de fijne kneepjes van het vak en weet als geen ander hoe je de perfecte korst, de beste structuur en de mooiste authentieke smaken kunt creëren.

ISBN:
9789048834839
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789048834839
AuteurHiljo Hillebrand
PublisherCarrera
TaalNederlands
Publicatiejaar2018
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes496
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenKookbijbels - Broodbijbel
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen