Brood en banketbakkerij la Tournesol

ISBN
9789491849039
23,50
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Periodeboek 'Brood- en Banketbakkerij La Tournesol' is het 6e boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschillende opdrachtenboeken en FlexBase één geheel en heeft als doel jou te helpen bij je opleiding. Dit periodeboek heeft als thema "communiceren en organiseren". Daarnaast heeft het als doel een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van je beroepshouding. Naarmate je opleiding vordert zal de lesstof moeilijker en complexer worden. In elk afzonderlijk periodeboek worden meerdere onderwerpen aan de hand van opdrachten centraal gesteld. Het betreft onderwerpen die als een rode draad door de opleiding en de dagelijkse beroepsuitoefening lopen. In dit periodeboek staan de onderwerpen sociale vaardigheden, personeelsbeleid, interne organisatie, inkoop en verkoop centraal. In de opdrachtenboeken wordt aandacht besteed aan de vaktheorie en aan de hand van praktijkopdrachten het inoefenen van de benodigde vakvaardigheden voor het uitoefenen van het beroep. De serie periodeboeken bestaat uit de volgende titels: 1. Backerij de Soete Suickerbol 2. Backerij de Gouden Kraekeling 3. Bakkerij de Oase 4. Bakkerij & tearoom de Korenschoof 5. Brood- en banketbakkerij Van Mehl 6. Brood- en banketbakkerij La Tournesol

ISBN:
9789491849039
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789491849039
PublisherSidestone Press
TaalNederlands
Publicatiejaar2013
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes80
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenBrood en banketbakkerij la Tournesol
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen