Bouillon

Bekijk alles van
ISBN
9789045219431
29,99
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.

ISBN:
9789045219431
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789045219431
AuteurJean Beddington
PublisherKarakter Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes176
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenBouillon
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen