Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
De gasbuitenkeuken wordt vaak alleen voor het grillen van stoere steaks en burgers gebruikt. Je steekt hem aan als je thuiskomt en het is een snelle, fijne manier om dagelijks van de barbecue te eten. Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een grootse kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten. Hazebroek en Elenbaas gebruiken in dit boek alle ingebouwde mogelijkheden van het apparaat, zoals de sear/sizzleroosters,bovenrek en spit en laten zien hoe je van je gas-BBQ een rookoven en een volwassen buitenoven voor brood en nagerechten kan maken. In een korte, bondige uitleg wordt het dagelijks gebruik en schoonmaak van de gas-BBQ uitgelegd, gevolgd door 30 bruikbare recepten voor zowel kleine groepen als een volle tuin.
ISBN:
9789464040838Lees minder Lees meer
ISBN | 9789464040838 |
---|---|
Auteur | Jeroen Hazebroek |
Publisher | Fontaine Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2021 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 96 |
Schrijf uw eigen review