Betalen

Betalen op AKO.nl

AKO.nl hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom bestel je bij ons in een beveiligde omgeving (SSL).

 

AKO maakt gebruik van de Nederlandse payment service provider Adyen voor de afhandeling van je betaling. Adyen is een organisatie die gespecialiseerd is in een veilige afhandeling van betalen via internet. Veel webwinkels maken inmiddels gebruik van de service van Adyen, omdat deze garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. 

 

AKO.nl biedt in samenwerking met Adyen een groot aantal betaalmogelijkheden. Je kunt jouw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) betalen via de onderstaande mogelijkheden.

 

Betalen met iDEAL
iDEAL is ontwikkeld door een aantal Nederlandse banken om de betaling van online producten en diensten gemakkelijk te maken. Via iDEAL betaal je direct online via internet bankieren.

 

Als je tijdens het bestellen op AKO.nl aangeeft dat je via iDEAL wilt betalen, wordt de website van je bank geopend. Daar log je in op de manier die jij gewend bent van je bank en voltooi direct de betaling. Zo wordt de betaling direct geautoriseerd en naar AKO doorgezet.

 

Zo hebben wij je betaling meteen binnen en nemen we je bestelling direct in behandeling.

 

Betalen met creditcard
Op AKO.nl kun je met Mastercard en Visa als creditcard betalen.

 

Tijdens het betalen met de creditcard wordt je cv2 code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop je creditcard. Tevens heb je een wachtwoord nodig om de betaling te voltooien. Dit wachtwoord staat in een brief die je bij ontvangst van de creditcard hebt ontvangen of kun je opvragen bij de creditcardmaatschappij.

 

Achteraf betalen met Klarna Factuur
Nederlandse particuliere klanten kunnen op AKO.nl ook achteraf betalen, via Klarna Factuur. Je ontvangt via de e-mail een factuur die je binnen veertien dagen na ontvangst dient te betalen.

 

Betalen met Klarna Factuur is alleen mogelijk indien het afleveradres van je bestelling gelijk is aan het factuuradres en de bestelling niet meer dan € 1500,- bedraagt. Het is alleen mogelijk papieren boeken met Klarna Factuur te betalen, e-books kun je helaas niet met Klarna Factuur betalen.

 

Voor zakelijke klanten of bestellingen die afgeleverd worden bij een bedrijf is het helaas niet mogelijk om met Klarna Factuur te betalen.

 

Betalen met cadeaukaarten
Je kunt op AKO.nl ook betalen met een AKO cadeaukaart, VVV cadeaukaart of digitale Boekenbon. Kies tijdens het bestellen de betaalmethode 'AKO Cadeaukaart', 'VVV cadeaukaart' of 'digitale Boekenbon'. Op de volgende pagina dien je de cijfers van de streepjescode achterop de kaart in te vullen en de pincode. Deze vind je onder de kraslaag achterop de kaart.
 
Saldo van de cadeaukaart controleren
 
Controleer hier het saldo van je AKO Cadeaukaart
 
Controleer hier het saldo van je Boekenbon
 
Controleer hier het saldo van je VVV Cadeaukaart