Belgian Chocolate

Bekijk alles van
ISBN
9782390250722
Productinformatie
C'est au départ de la fêve que tout commence. Á partir d'elle que s'écrit l'alléchante histoire du chocolat

Samenvatting


Pierre Marcolini inspired us to introduce a new generation of Belgian chocolate makers to you, who all adhere to the bean-to-bar principle:Cédric De TaeyeChocolatier MChocolatoaDarcis ChocolatierDeremiensLegast chocolatier artisanMi JoyaMike & BeckyMillésime ChocolatPierre MarcoliniThe Chocolate LineVan Dender ZUUTWithout a pre-established model, as the process no longer exists, these 13 chocolate makers set out to reinvent chocolate, like culinary veritable whistle-blowers. Find out more about their technique, their expertise, their specialities and their ideas on their profession in this book.Moreover, every chocolate maker has agreed to share three of his best savoury and sweet recipes with readers.

ISBN:
9782390250722
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9782390250722
AuteurPierre Marcolini
PublisherRacine
TaalEngels
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes224
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenBelgian Chocolate
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen