Bakken

Op voorraad
ISBN
9789048312238
10,00
Productinformatie
Hartige en zoete taarten, quiches, pasteien, bladerdeeghapjes. Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten. Recepten voor alle soorten gebak, van korstdeeg en soezendeeg tot bladerdeeg en strudeldeeg; praktische tips voor het maken van hartige en zoete vullingen en recepten voor heerlijke glazuren en sauzen. Geïllustreerde stap-voor-stapaanwijzingen voor technieken als het kneden, vormen en afsnijden van deeg. Ruim 135 fantastische recepten, onder andere van klassiek Amerikaans gebak, van populaire pasteien en vruchtentaarten tot exclusieve nagerechten die u uw gasten vol trots kunt voorzetten.
ISBN:
9789048312238
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurCatherine Atkinson
SeriesMinibijbel
PublisherVeltman Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Soort boekHardcover
Publicatiejaar2015
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenBakken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen