Astrologie als taal van de allesomvattende eenheid

Bekijk alles van
ISBN
9789077677278
Productinformatie

Samenvatting


In dit boek komt Bert Esser tot de conclusie dat alle verbanden van de astrologie met andere disciplines geen toeval kunnen zijn, maar wijzen op een onderliggende eenheid van al het geopenbaarde in het heelal. Met een uitleg van het nulpuntveld laat de auteur zien dat de astrologie een taal van de allesomvattende eenheid is. Na vragen beantwoordt te hebben als: Wat is astrologie, hoe is het ontstaan, hoe oud is het en is het bijgeloof?, worden verschillende disciplines vanuit astrologisch perspectief bekeken. Hierbij koppelt de auteur de astrologie onder andere aan de muziek, (alternatieve) geneeskunde, fysica, reïncarnatie, psychotherapie, de taal, wereldgodsdiensten en het periodieke systeem.

Astrologie van vandaag komt langzaam maar zeker uit de nevelen tevoorschijn om het menselijk denken meer inhoud te geven. Het zal zeer zeker de plaats gaan krijgen die het in feite toekomt.
Dit boek is het resultaat van meer dan veertig jaar praktijkervaring in astrologie en een diep interesse in de achtergronden.


ISBN:
9789077677278
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789077677278
AuteurBert Esser
PublisherHajefa
TaalNederlands
Publicatiejaar2009
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes256
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenAstrologie als taal van de allesomvattende eenheid
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen