Tendens - 3 en 4 profieldeel

Bekijk alles van
ISBN
9789037229219
Productinformatie

Samenvatting


Tendens Keuken bereidt uw studenten voor om te werken in de horeca of in een instellingskeuken. Kenmerkend voor de methode Tendens Keuken zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en leert de student de juiste kennis, vaardigheden en gedrag. Tendens Keuken voldoet aan het kwalificatiedossier Keuken. Het theorieboek Resiba deel 3 behandelt de theorie bij het basisdeel (verdieping) en het profieldeel Keuken. In dit naslagwerk vind je alles over productietechnieken en bereidingen, warenkennis, gastronomie en voedingsleer. Ook onderwerpen als keukenmanagement en leidinggeven worden behandeld.

ISBN:
9789037229219
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789037229219
AuteurSimon Kuipers
PublisherBoom Beroepsonderwijs
TaalNederlands
Publicatiejaar2016
UitvoeringPaperback
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenTendens - 3 en 4 profieldeel
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen