Praktijkgidsen waar&wet - 2017

Bekijk alles van
ISBN
9789012400909
Productinformatie

Samenvatting


Deze praktijkgids biedt een handzame, inzichtelijke leidraad bij de Europese regelgeving op het gebied van hygiëne van levensmiddelen die sinds januari 2006 van kracht is. De tekst van Verordeningen (EG) 852/2004 en 853/2004 is door de auteurs, Ron Dwinger en Wim Mariman, omgezet in heldere, duidelijke en overzichtelijke taal. Tevens is uitleg opgenomen over diverse aanverwante verordeningen, richtlijnen, besluiten en richtsnoeren van de Europese Unie. Daar waar het niet anders kon is de tekst van de regelgeving aangehouden. Editie 2017 geeft de actuele stand van zaken weer en bevat informatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van de hygiëneregelgeving. De Europese hygiëneverordeningen is bijzonder geschikt voor producenten van levensmiddelen, brancheorganisaties en voor docenten en studenten levensmiddelentechnologie. Aangezien de beschreven regelgeving ook van toepassing is op de primaire productie is deze gids tevens geschikt voor producenten ervan, zoals boeren en tuinders.

ISBN:
9789012400909
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789012400909
AuteurRon Dwinger
PublisherSdu Uitgevers
TaalNederlands
Publicatiejaar2017
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes316
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenPraktijkgidsen waar&wet - 2017
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen