• Home
  • / Werken bij

Werken bij AKO

AKO Regio Amsterdam als 1e medewerker verkoop

Als 1e medewerker verkoop ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel waarbij de klant centraal staat. Als 1e medewerker verkoop vervang je de filiaalmanager bij afwezigheid. Tevens assisteer je de filiaalmanager bij het leidinggeven, het begeleiden, motiveren en aansturen van het verkoopteam. Je bent medeverantwoordelijk voor het winkelbeeld en de omzet van de winkel.

Solliciteren

AKO Regio Amsterdam Utrecht Amersfoort als Filiaalmanager

Als filiaalmanager bij AKO ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van jouw filiaal. Samen met je 1e medewerker verkoop coach, motiveer en geef je leiding aan een team van verkoopmedewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsbezetting, een optimaal financieel resultaat en verwachten wij dat je de uitstraling van de winkel bewaakt. Verder ben je verantwoordelijk voor de administratie van de winkel, de logistieke processen, ben je actief in de winkel en sta je dagelijks in contact met onze klanten.

Solliciteren

AKO Hoofdkantoor Amsterdam als Hoofd Marketing en Communicatie

Het hoofd marketing en communicatie is (budget) verantwoordelijk voor het totale marketing en communicatiebeleid met betrekking tot alle winkels, de website, social media en assortimentsgroepen van AKO. Je zorgt voor een doorvertaling van de marketingstrategie naar een marketingplan.

Je bent verantwoordelijk voor

  • Het ontwikkelen en uitvoering geven aan de promotie jaarkalender waarbij je dient te beschikken over de kennis en inzichten om dit op een juiste manier per assortimentsgroep te vertalen naar de winkelvloer;
  • Het ontwikkelen van productpromoties in samenspraak met uitgevers en leveranciers;
  • De acquisitie van promotiebijdragen in samenwerking met de afdeling inkoop;
  • De ontwikkeling van de huisstijl en instore promotiematerialen;
  • Het onderhouden en optimaliseren van alle interne communicatie binnen AKO;
  • Het onderhouden van contacten met AKO-winkels, uitgevers, leveranciers en partners;
  • Het bewaken van een uniforme uitstraling van de AKO-winkels;
  • Een goede balans en afstemming tussen online en offline communicatie van alle promotie uitingen.


De afdeling Marketing en Communicatie bestaat uit vier personen, twee marketing medewerkers en een content manager. Je hebt oog voor de ontwikkeling van de afdeling en staat open voor ideeën en kennis van collega’s. Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Solliciteren

AKO Almere NS als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de 3 en 20 uur per week worden ingeroosterd.

Solliciteren

AKO Rotterdam Airport als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster.

Solliciteren

AKO Amsterdam Bijlmer ArenA NS als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de 3 en 20 uur per week worden ingeroosterd.

Solliciteren

AKO Hoofddorp als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je kunt zelf aangeven welke tijden je wilt werken en wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Dit filiaal is uitgerust met een TNT-balie waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

AKO Amstelveen als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de 3 en 20 uur per week worden ingeroosterd. Dit filiaal is uitgerust met een TNT-balie waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

AKO Schiphol als Oproepkracht

Als oproepkracht Schiphol ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO richting onze klanten, zorg je voor een attractieve en verzorgde winkel en ben je dagelijks bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Als oproepkracht ben je op basis van een flexibel contract tot maximaal 24 uur per week beschikbaar. In de zomervakantie kan dit oplopen tot 32 uur per week. Onze 15 filialen op Schiphol voor en achter de douane, zijn 7 dagen in de week open en hebben allemaal verschillende openingstijden waarbij het kan zijn dat je 's nachts moet werken. Je geeft aan welke tijden je kunt werken en wordt in overleg ingedeeld in het rooster.

Solliciteren

AKO Nederland als Stagiair

Als stagiair ben je bezig met de verkoop van onze artikelen en heb je veel contact met onze klanten. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Bij ons leer je alle facetten van het vak, van kassawerkzaamheden tot de winkeladministratie, bij AKO kan het. Een aantal van onze filialen zijn uitgerust met een TNT-balie waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

Geen artikel  € 0,00