• Home
  • / Werken bij

Werken bij AKO

AKO Maarssenbroek als Verkoopmedewerker 24-32 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid.

Solliciteren

AKO Maarssenbroek als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collegaís het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de†8 en†16 uur per week worden ingeroosterd. Dit filiaal is uitgerust met een Postnl-balie waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

AKO Culemborg als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk er verzorgd uitziet.

Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid, moet je goed zelfstandig kunnen werken en wordt er veel flexibiliteit van je verwacht. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster.

Solliciteren

AKO Zwolle NS als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk er verzorgd uitziet.

Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de†6 en 20 uur per week worden ingeroosterd.

Solliciteren

AKO Almere Buiten als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je kunt zelf aangeven welke tijden je wilt werken en wordt in overleg rond de 10 uur per week†ingedeeld in het rooster.

Solliciteren

AKO Regio Rotterdam als Filiaalmanager

Voor onze nieuwe filiaalmanager staat de klant altijd op nummer 1. Je wordt blij van tevreden klanten en weet je team te motiveren om de klant altijd met een glimlach te helpen. Alles wat je doet staat in het teken van blije klanten en collegaís; van de personeelsadministratie tot de winkelpresentatie en van de financiŽle administratie tot het coachen van je team. Omdat je als filiaalmanager eindverantwoordelijk bent voor de resultaten van jouw filiaal zorg je ervoor dat je commerciŽle doelstellingen worden behaald en probeer je KPIís slim te beÔnvloeden.

Solliciteren

AKO Regio Amsterdam als Assistent filiaalmanager / 1 medewerker verkoop

Als assistent filiaalmanager ben je samen met de filiaalmanager hťt gezicht van AKO. Dit houdt in dat;

  • Je actief in de winkel aanwezig bent en dagelijks veel contact met je klanten hebt. Je zorgt voor een ultieme klantbeleving en je weet je team te motiveren de klant altijd met een glimlach te helpen.
  • Je medeverantwoordelijk bent voor de resultaten van je filiaal. Uiteraard krijg je veel ruimte om hier invloed op uit te oefenen.
  • Je voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel zorgt. Je kent het assortiment en de wensen en behoeften van je klanten. De presentatie van je winkel pas je hierop aan.
  • Je de filiaalmanager vervangt als deze afwezig is.
  • Je de personeelsplanning maakt. Je zorgt voor een optimale bezetting op de winkelvloer, waardoor je nooit een klant teleur hoeft te stellen.

Solliciteren

Geen artikel  € 0,00