• Home
 • / Werken bij

Werken bij AKO

AKO Utrecht Hoog Catharijne als Assistent filiaalmanager - 1e verkoopmedewerker

Als 1e verkoopmedewerker ben je samen met de filiaalmanager hét gezicht van AKO. Maar wat ga je precies doen?

 • Je coacht en motiveert! Samen met de filiaalmanager geef je leiding aan een team van verkoopmedewerkers en oproepkrachten.
 • Je bent actief in de winkel aanwezig en hebt dagelijks veel contact met je klanten. Je wordt blij van tevreden klanten en weet je team te motiveren de klant altijd met een glimlach te helpen.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de resultaten van je filiaal. Uiteraard krijg je veel ruimte om hier invloed op uit te oefenen.
 • Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel. Je kent het nieuwe assortiment, de wensen en behoeften van je klanten en speelt hierop in met de presentatie in de winkel.
 • Je vervangt de filiaalmanager als deze afwezig is.

Solliciteren

AKO Maarssenbroek als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO Maarssenbroek. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Het ene moment help je een klant bij het vinden van een goed boek en even later doe je de bestellingen of sluit je de winkel af.

Solliciteren

AKO Zwolle NS als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten.

 

Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid en zijn je werkzaamheden erg afwisselt. Het ene moment help je een klant bij het vinden van een goed boek en even later doe je de bestellingen of sluit je de winkel af.

Solliciteren

AKO Hoorn NS als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk er verzorgd uitziet. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de 3 en 24 uur per week worden ingeroosterd.

Solliciteren

AKO Regio Amsterdam als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Je zorgt ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid en zijn je werkzaamheden erg afwisselt. Het ene moment help je een klant bij het vinden van een goed boek en even later doe je de bestellingen of sluit je de winkel af.

Solliciteren

AKO Regio Amsterdam als Assistent filiaalmanager / 1e medewerker verkoop

Als assistent filiaalmanager / 1e medewerker verkoop ben je samen met de filiaalmanager hét gezicht van AKO. Dit houdt in dat;

 • Je samen met de filiaalmanager leidinggeeft aan een team van verkoopmedewerkers. Je coacht en motiveert hen om het iedere dag weer iets beter te doen voor de klant.
 • Je, samen met de filiaalmanager, verantwoordelijk bent voor een optimaal financieel resultaat van jullie winkel. Je draagt proactief verbetervoorstellen aan om de resultaten te beïnvloeden.
 • Je actief in de winkel aanwezig bent en dagelijks in contact staat met je klanten. Je wordt blij van tevreden klanten en weet je team te motiveren de klant altijd met een glimlach te helpen.
 • Je het leuk vindt om jouw winkel er aantrekkelijk en verzorgd uit te laten zien. Hiervoor kom je iedere keer weer met nieuwe ideeën om het uiterlijk en de uitstraling aan te passen aan het nieuwe assortiment en de doelgroep van je winkel.
 • Je de filiaalmanager vervangt als deze afwezig is.
 • Je zorgt voor een optimale bezetting op de winkelvloer, zodat je klanten nooit hoeft teleur te stellen

Solliciteren

Geen artikel  € 0,00