• Home
  • / Werken bij

Werken bij AKO

AKO Bruna Den Haag CS als Filiaalmanager

Voor onze nieuwe filiaalmanager staat de klant altijd op nummer 1. Je wordt blij van tevreden klanten en weet je team te motiveren om de klant altijd met een glimlach te helpen. Alles wat je doet staat in het teken van blije klanten en collegaís; van personeelsadministratie tot winkelpresentatie en van de financiŽle administratie tot het coachen van je team. Omdat je als filiaalmanager eindverantwoordelijk bent voor de resultaten van jouw filiaal zorg je ervoor dat je commerciŽle doelstellingen worden behaald en probeer je KPIís slim te beÔnvloeden.

Solliciteren

AKO Amsterdam CS Midden als Oproepkracht

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO op Amsterdam CS. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk er verzorgd uitziet.†

Je krijgt als oproepkracht†afwisselende†taken en†veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de†8 en 24 uur per week worden ingeroosterd.

Solliciteren

Geen artikel  € 0,00