• Home
  • / Werken bij

Werken bij AKO

AKO Amsterdam Duivendrecht NS als Verkoopmedewerker 16-24 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je kunt je daarom goed inleven in de klant en zorgt voor de best mogelijke service voor onze klanten. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen en afrekenen van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid.

Solliciteren

AKO Amsterdam Zuid WTC NS als Verkoopmedewerker 24 - 28 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je kunt je daarom goed inleven in de klant en zorgt voor de best mogelijke service voor onze klanten. Je adviseert én je hebt een scherpe blik op de presentatie op de winkelvloer. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid.

Solliciteren

AKO Amstelveen als Verkoopmedewerker 24-28 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen, afrekenen en presenteren van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. AKO Amstelveen is uitgerust met een TNT-balie waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

AKO Eindhoven Airport als Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk er verzorgd uitziet. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid.

Omdat wij dagelijks van 05.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn, ben je flexibel inzetbaar en schrik je er niet van om 's nachts of in het weekend te werken. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die binnen een straal van 15 kilometer van het filiaal woont.

Solliciteren

Geen artikel  € 0,00