• Home
  • / Werken bij

Werken bij AKO

AKO Lisse als Verkoopmedewerker 16 - 24 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je kunt je daarom goed inleven in de klant en zorgt voor de best mogelijke service voor onze klanten. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen en afrekenen van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Dit filiaal is uitgerust met een Postnl-balie en een ING servicepunt waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

AKO Utrecht CS als Verkoopmedewerker 24 -32 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO Utrecht CS. Maar wat houdt dat precies in?

  • Je bent actief in de winkel aanwezig en hebt dagelijks veel contact met je klanten. Je zorgt voor een ultieme klantbeleving en je weet de klant altijd met een glimlach te helpen.
  • Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel.
  • Je pakt de goederen uit en zorgt voor een commerciële presentatie.
  • Je komt te werken in een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een informele organisatie.

 

Sfeer

Je werkt in een dynamische en hectische omgeving waar de communicatielijnen kort zijn. Je collega's zijn professioneel en divers qua leeftijd. Er heerst een informele, collegiale en fijne sfeer op de werkvloer. Je collega's zijn erg hulpvaardig. Je kunt bij ze terecht met je vragen en ze helpen je hier zo snel mogelijk mee.

Solliciteren

AKO Maarssenbroek als Verkoopmedewerker 12 - 16 uur

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega’s het visitekaartje van AKO. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je kunt je daarom goed inleven in de klant en zorgt voor de best mogelijke service voor onze klanten. Je zorgt voor een aantrekkelijke en verzorgde winkel en dagelijks ben je bezig met het verkopen en afrekenen van de goederen. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Dit filiaal is uitgerust met een Postnl-balie waardoor je werk nog afwisselender wordt.

Solliciteren

AKO Amsterdam De Bijenkorf als Verkoopmedewerker

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO in de Bijenkorf. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je kunt je daarom goed inleven in de klant en zorgt voor de best mogelijke service voor onze klanten. Je adviseert en inspireert én je hebt een scherpe blik op de presentatie op de winkelvloer. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de 0 en 24 uur per week worden ingeroosterd.

Solliciteren

Geen artikel  € 0,00