Veilig betalen

Betalen op AKO.nl

AKO.nl hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom kun je jouw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) afhandelen.

AKO maakt gebruik van de Nederlandse payment service provider DocData Payments voor de afhandeling van je betaling. DocData Payments is een organisatie die gespecialiseerd is in een veilige afhandeling van betalen via Internet. Veel webwinkels maken inmiddels gebruik van de service van DocData Payments, omdat dit garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid.

AKO.nl biedt in samenwerking met DocData Payments een groot aantal betaalmogelijkheden. Je kunt jouw bestelling in een beveiligde omgeving (SSL) betalen via de onderstaande mogelijkheden.

Terug naar boven

Betalen met iDEAL

iDEAL is ontwikkeld door een aantal Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten gemakkelijk te maken. Via iDEAL kun je direct online betalen via internet bankieren.

Als je tijdens het bestellen op AKO.nl aangeeft dat je via iDEAL wilt betalen wordt de website van je bank geopend. Daar kun je inloggen op de manier die jij gewend bent van je bank en direct de betaling voltooien. Zo wordt de betaling direct geautoriseerd en naar AKO doorgezet.

Zo hebben wij je betaling meteen binnen en zullen we je bestelling direct in behandeling nemen.

Terug naar boven

Betalen met Paypal

PayPal maakt online betalen veilig en snel. Als je een Paypal-account hebt geopend kun je heel gemakkelijk je bankrekening en/of creditcard(s) aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je je geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat.

Als je voor Paypal kiest als betaalmethode kom je op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. De betaling wordt direct naar AKO doorgezet, zodat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Terug naar boven

Betalen met creditcard

Op AKO.nl kun je met drie verschillende creditcards betalen, namelijk met een Visa creditcard, Mastercard of met een American express kaart.

Tijdens het betalen met de creditcard wordt je cv2 code gevraagd. Dit is het driecijferig nummer achterop je creditcard. Tevens heb je een wachtwoord nodig om de betaling te voltooien. Dit wachtwoord staat in een brief die je bij ontvangst van de creditcard ontving of kun je opvragen bij de creditcardmaatschappij.

Terug naar boven

Achteraf betalen met Klarna Factuur

Nederlandse particuliere klanten kunnen op AKO.nl ook achteraf betalen, via Klarna Factuur. Je ontvangt via de e-mail een factuur die je binnen veertien dagen na ontvangst dient te betalen.

Betalen met Klarna Factuur is alleen mogelijk indien het afleveradres van je bestelling gelijk is aan het factuuradres en de bestelling niet meer dan €1500,00 bedraagt. Ook kun je alleen papieren boeken met Klarna Factuur betalen, en geen eBooks.

Voor zakelijke klanten of bestellingen die afgeleverd worden bij een bedrijf is het helaas niet mogelijk om met Klarna Factuur te betalen.


Terug naar boven

Betalen met cadeaukaarten

Je kunt op AKO.nl ook betalen met een AKO cadeaukaart, een VVV cadeaukaart of met een digitale Boekenbon. Kies hiervoor tijdens het bestellen de betaalmethode 'Boekenbon' of 'AKO Cadeaukaart'. Op de volgende pagina dien je de cijfers van de streepjescode achterop de kaart in te vullen en de pincode. Deze vind je onder de kraslaag achterop de kaart.


Terug naar boven

Geen artikel  € 0,00