Kookboeken

1 Handleiding - P. van der Kraan

1 Handleiding

P. van der Kraan, A.J. van den Herik, N.A. Broer, A. Pals

Nederlands - Hardcover | september 2017

Nu de catechesemethode 'Leren om te Leven' met de uitgave van deel 5 (voor belijdeniscatechese) sinds 2006 compleet is, wordt gewerkt aan het restylen van de eerdere lesboeken gedurende een aantal...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 89,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
De Aytems van Inspiratie - Ayt Erdogan

De Aytems van Inspiratie

Ayt Erdogan

East Meets West
Nederlands - Hardcover | februari 2018

DE AYTEMS VAN INSPIRATIE: een zinnenprikkelend boek over de Utrechtse chef-kok Ayt Erdogan (El Qatarijne aan de Mariaplaats). Zijn keuken laat zich omschrijven als een spannende cross-over tussen...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 57,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Kobe Desramaults - Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Nederlands - Hardcover | december 2017

Sterrenrestaurant In De Wulf stond tot aan zijn sluiting eind 2016 op de lijst van zowat iedere Europese foodie en maakte van Kobe Desramaults op korte tijd een internationaal gerenommeerde...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 59,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Het diŽtistisch consult - Anke Leibbrandt

Het diŽtistisch consult

Anke Leibbrandt, Lieve Penseart, Heleen Scholten, Marlies Verweij, Emine Turkeli

Nederlands - Paperback | september 2017

In Het diŽtistisch consult staan de competenties centraal die je als diŽtist nodig hebt voor de beroepsrol van behandelaar; de cliŽntgebonden beroepsuitoefening. De competenties omvatten een...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 87,95

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Champagne - Gert Crum

Champagne

Gert Crum

le rťveil des terroirs
Nederlands - Hardcover | augustus 2017

Een boek over Champagne van Gert Crum, als auteur, en Jan Bartelsman, als fotograaf, uitnodigend en informatief over recente veranderingen in Champagne. Een boek over Champagne, haar interessanste...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 85,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Ciel Bleu - Onno Kokmeijer

Ciel Bleu

Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans

Guestronomy
Nederlands - Hardcover | december 2016

Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 75,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Koken 2.0 het vervolgboek - Sophie Matthys

Koken 2.0 het vervolgboek

technieken, dresseren en recepten
Nederlands - Hardcover | mei 2016

Hotelschool Ter Duinen behoeft voor weinig chefs, hobbykoks en lekkerbekken nog tekst en uitleg. De school staat in Vlaanderen en ver daarbuiten hoog aangeschreven voor het opleiden van...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 59,95

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Wild - Ronald Timmermans

Wild

Ronald Timmermans

het beste scharrelvlees komt van de jager
Nederlands - Hardcover | maart 2016

Na hun boek over de Oosterscheldekreeft waarin de culinaire wereld van vissers en Zeeuwse restaurants werd verkend, begeven de auteur en fotograaf zich nu op het terrein van de jacht en het wild....Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 62,50

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Inleiding tot de levensmiddelenchemie - A. Ruiter

Inleiding tot de levensmiddelenchemie

A. Ruiter

Nederlands - Paperback | februari 2016

Wat is limonine en hoe ziet de structuur van limonine eruit? Wat zijn melaninen? Welke ziekte kan worden genezen door toediening van nicotinezuur? In welke hoeveelheid is mangaan giftig voor de...Lees meer

3 tot 5 dagen

Prijs: € 73,95

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Larousse gastronomique - JoŽl Robuchon

Larousse gastronomique

Joël Robuchon

Nederlands - Hardcover | april 2015

Joel Robuchon - Larousse Gastronomique De Larousse Gastronomique is de kookencyclopedie voor de echte fan, de basis voor elke professional en hobbykok. Sinds 1938 is De Larousse Gastronomique de...Lees meer

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 75,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Gezond Slank - Carlo Kool

Gezond Slank

Carlo Kool

de meest effectieve methode
Nederlands - eBook (EPUB) | oktober 2014

In deze cursus staan technieken en inzichten, gezamenlijk vormen die de meest effectieve methode om gezond en slank te worden. Deze methode garandeert succes, omdat het gezonde voeding en slank...Lees meer

Direct te downloaden

Prijs: € 57,00

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Food + design - An Bogaerts

Food + design

An Bogaerts

Nederlands - Paperback | april 2016

Op werkdagen voor 22:45 uur besteld, morgen in huis

Prijs: € 79,50

Geen bezorgkosten

In winkelwagen
Geen artikel  € 0,00
Laden...