Julia

Oproepkracht bij AKO op Schiphol

'Ik ben oproepkracht bij AKO op Schiphol sinds februari 2008. Ik ben bij AKO begonnen als bijbaantje tijdens mijn studie Facility Management. Ik kwam vaak als klant bij AKO om leuke boeken of tijdschriften te kopen. Opeens zag ik een poster dat er personeel gezocht werd. Ik hou zelf erg van lezen, dus dit leek me de ideale bijbaan. Ik heb via de site gesolliciteerd en kon vrijwel direct beginnen.

Schiphol leeft 24 uur per dag, dus ik kan op allerlei tijden werken. Zowel ’s nachts, in het weekend, maar ook door de week. Bovendien kan ik, in overleg, mijn eigen werktijden afstemmen op mijn privé leven. Zo werk ik meer als ik weinig tijd kwijt ben aan mijn studie en andersom.

Het leukst aan bij AKO werken is dat ik met veel soorten mensen te maken heb. Zeker op Schiphol staan er regelmatig internationale klanten in onze winkels. Doordat er op Schiphol meerdere AKO’s gevestigd zijn werk ik in verschillende winkels, zowel voor de douane als achter de douane. Dit zorgt voor veel afwisseling in mijn werk. Hierdoor kom ik ook alle collega’s tegen, wat altijd erg gezellig is.

Bij ons in de winkel hoef je je nooit te vervelen. Ik sta achter de kassa of hou de winkel op orde. Ook adviseer ik klanten. Zowel over ons assortiment als over de gang van zaken op Schiphol. Ik zie mezelf ook weleens als lopende informatiebalie.’
Geen artikel  € 0,00