Bezorgen

Bezorging van boeken

Voor de meeste boeken op AKO.nl geldt een levertijd van 24 uur, als deze voor 22:45 uur besteld zijn. Wij leveren op Dinsdag t/m Zaterdag. De overige boeken hebben doorgaans een levertijd van 3-5 werkdagen. 

Alle bestellingen worden bezorgd door PostNL. Je kunt kiezen of je je bestelling thuis wilt laten bezorgen, op een ander adres, of in een van onze winkels. PostNL levert niet op maandag.

Verzendkosten
Bestellingen boven €20,00: gratis
Bestellingen tot €20,00: €1,99
Afhalen in de winkel: gratis

Status van je bestelling
Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, krijg je automatisch een e-mail. Ook kun je tussentijds zelf de status van je bestelling bekijken op AKO.nl. Gebruik je e-mailadres en wachtwoord om in te loggen. Vervolgens kun je via de link 'orderstatus' zien of je bestelling al verzonden is.

Leveringen van bestellingen aan AKO winkels in ziekenhuizen
De klantbestellingen geadresseerd aan AKO winkels die gevestigd zijn in ziekenhuizen, kunnen te maken krijgen met een leveringsvertraging tot twee werkdagen.
 

Vertraagd of geannuleerd
Wij doen onze uiterste best om je boek zo spoedig mogelijk te leveren. Maar mocht (een deel van) je bestelling onverhoopt tijdelijk niet leverbaar zijn of, in het ergste geval uitverkocht, dan krijg je hier ook een e-mail over. In dit geval krijg je je geld zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.

Mocht je nog vragen hebben over de status van je bestelling dan kun je contact opnemen met de AKO klantenservice:

Telefoonnummer: 020 572 15 50
E-mail: klantenservice@ako.nlTerug naar boven

Geen artikel  € 0,00