Bestelling terugsturen

Boeken terugsturen

AKO behandelt je bestelling met de grootste zorg en hanteert hoge kwaliteitsnormen voor de producten. Mocht je ondanks onze zorg niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze terugsturen. Dit kan tot en met 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Na de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Wil je een product retour sturen maar kom je hier nog niet aan toe? Neem dan binnen 14 dagen na levering contact op, vervolgens heb je nog eens 14 dagen om het product naar ons op te sturen. 

AKO vergoedt het volledige aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten van je bestelling, zo spoedig mogelijk, en uiterlijk veertien dagen na ontbinding van de aankoop. Het terugsturen van je bestelling is kosteloos. 

Er kan gebruik worden gemaakt van het retourformulier om een bestelling retour te sturen. Dit formulier zit bij de zending bijgesloten. 

Het formulier is ook op de volgende manieren te verkrijgen:

1. U kunt het retourformulier hier downloaden.
2. Downloaden in Mijn AKO. Bovenaan de website kun je inloggen, waarna je in Mijn AKO komt. In het orderoverzicht kun je vervolgens gedurende veertien dagen het formulier downloaden.
3. Opvragen bij de AKO klantenservice. Dat kan telefonisch via 020 572 1550, maar ook via e-mail: klantenservice@ako.nl. Houd je ordernummer vast bij de hand, deze vind je in de bevestigingsmail van je bestelling.

De teruggestuurde producten dienen in onbeschadigde en originele staat retour gezonden te worden, samen met het retourformulier. De producten mogen beoordeeld/gebruikt worden zoals dit in een winkel mogelijk is. Wanneer er schade aan het product is ontstaan doordat de klant daarin verder is gegaan dan noodzakelijk, is de klant aansprakelijk voor de waardevermindering.


Klachten en geschillen
Mocht u er bij een klacht of geschil niet uitkomen dan kan u deze indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel.


Terug naar boven

eBooks retourneren


eBooks kun je niet retourneren. Ook het annuleren van een bestelling van een eBook is niet mogelijk. Zodra de download-link is verstuurd, is het voor AKO niet meer mogelijk de bestelling ongedaan te maken.

Let dus goed op voordat je een eBook bestelt of het het juiste eBook en het juiste formaat is.

Terug naar boven

Geen artikel  € 0,00